Wat is de beste zitbal van 2021?

Een zitbal kopen kan in enorm veel verschillende soorten en maten. Het is echter niet zo dat iedere bal ook goed voor je is. Er zijn namelijk verschillende varianten verkrijgbaar, die ieder een ander doel hebben. Zo heb je bijvoorbeeld zitballen die bestemd zijn voor yoga en andere die geschikt zijn voor kantoor werk. De zitbal van Bloon Paris is dan ook de beste zitbal uit 2021 voor op kantoor. Dit komt door het unieke design gecombineerd met de beste en fijnste stoffen.

Hoe weet je of een zitbal goed is?

Er zijn verschillende punten waar een goede zitbal aan moet voldoen om geschikt te zijn voor een kantoor. Wanneer je namelijk wilt werken door op de bal te zitten, moet hij ook genoeg ondersteuning bieden. Hij moet dan ook voldoen aan:
1. Genoeg ondersteuning bieden. De ergonomische bureaustoel moet een zwaartepunt hebben, zodat hij op zijn plek blijft. De zitbal van Bloon Paris heeft een verzwaring van ongeveer 2 kilo. Hierdoor verplaatst hij niet als je opstaat.
2. Fijne stoffen gebruiken. Niets is fijner dan een comfortabele stoel. De bureaustoel moet dan ook van goede stoffen gemaakt zijn om genoeg comfort te bieden. Bloon Paris heeft hier dan ook veel aandacht aan besteedt en laat al zijn ergonomische bureaustoelen met de hand maken in Portugal.
3. Bij het overige interieur passen. Uiteraard wil je ook dat de bal past in het interieur. Door de verschillende motieven en kleuren, heb je bij de beste zitbal van 2021 genoeg keuze voor je interieur. Het is dan ook aan jezelf welke je wilt!

Waar is een zitbal goed voor?

Een zitbal zorgt ervoor dat je rug op een goede manier gebruikt wordt. Wanneer je namelijk onderuitgezakt zit, leg je de druk op verkeerde delen in je rug en nek. Hierdoor kun je dan ook al snel klachten krijgen. Door het gebruik van de ergnomische bureaustoel, worden de sterkste delen in je rug geactiveerd, waardoor je geen last zult krijgen. Daarnaast is het ook erg goed voor je bloedsomloop. De zitballen van UNI Store kun je dan ook zeker gebruiken voor op kantoor!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *