Tips bij het kopen van een keuken

Het is niet niks een keuken kopen, het is een hoop geld en je wilt niet jaren met een niet goed werkende keuken lopen dus alles moet top zijn. Het is daarom slim om een paar van onze tips te volgen als je opzoek bent naar een nieuwe keuken. Wanneer je al deze tips volgt zal je naar huis gaan met de keuken van je dromen.

Heeft de desbetreffende zaak ervaring?

Voordat u überhaupt langsgaat bij een zaak is het slim om online even op onderzoek te gaan, online kan je namelijk van reviews tot certificaten. Het slimste is om eerst even langs de ervaringen van klanten gaan. Ziet u alleen maar negatieve ervaringen online van de zaak is het niet slim om daar langs te gaan, maar let op als je alleen maar positieve ervaringen ziet is het vaak ook nog even verder kijken. Een hoop websites posten namelijk alleen maar de positieve reviews van hun zaak en laten de negatieve achterwege. Wanneer dit het geval is kijk dan bij een onafhankelijke site of je reviews van het bedrijf kan vinden, want dan ben je er zeker van dat je een goed beeld hebt van de zaak.

Meet de keuken op

Het tweede punt waar je rekening mee moet houden voordat je naar de keukenzaak gaat is de afmeting. Wanneer je voorbereid met de juiste afmetingen komt kan de verkoper je ook veel beter helpen en een correcter voorstel voor je maken. Wanneer de afmetingen niet gelijk passen bij de juiste keuken wees gerust. Er zijn verschillende meubelmakers in Tilburg die je keuken precies op maat kunnen maken.

Doe het rustig aan

De meeste verkopers werken net zoals autoverkopers met omzet provisies. Door deze reden zullen de verkopers heel snel geneigd zijn je een koopcontract te laten tekenen en zal de verkoper verschillende technieken gaan gebruiken zoals: Dit aanbod geldt alleen vandaag of morgen is hij misschien niet meer leverbaar. Dit zijn allemaal technieken om jouw sneller dat contract te laten tekenen. Doe het dus vooral lekker rustig aan en overweeg je opties op het gemak. Neem het voorstel mee naar huis en kijk het thuis nog is goed over.

Het aanrechtblad

Het klinkt misschien als een bijzaak, maar dat is het zeker niet. Het aanrechtblad is van groot belang in de keuken omdat er een velerlei types ervan zijn en ieder heeft voordelen en nadelen. De uitstraling mag dan erg belangrijk zijn, maar let op dat ook het onderhoud en de eigenschappen passen bij wat je wilt.

Tip van het huis: als je kiest voor een aanrechtblad met een natuurlijke kleur is een mooie toevoeging een boomstamtafel om als keukentafel te gebruiken.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *