PVC vloeren; trendy vloeren met een sfeervolle uitstraling

Pvc vloeren winnen steeds meer terrein op de traditionele parket- laminaat- en vinylvloeren. Dat is ook niet zo gek, want een pvc vloer is een zeer trendy, kunststof vloerbedekking met de sfeervolle looks van een echte houten vloer. Daarnaast kent de vloer talrijke voordelen. Hierbij kunt u denken aan:

  • Ongekende duurzaamheid.
  • Hoge slijtageweerstand en uitstekende krasvastheid.
  • Geschikt voor vloerverwarming.
  • Natuurlijke uitstraling, maar met een harde toplaag.
  • Geschikt voor natte ruimtes zoals de badkamer.
  • Verkrijgbaar in vele kleuren en patronen.

Vloeren van PVC blinken met hun royale voordelen ver uit boven andere vloeren. Niet voor niets kiezen steeds meer mensen voor de hippe vloer met zijn mooie uitstraling, die overal in huis gemakkelijk is te leggen en daarnaast ook nog eens betaalbaar is. Niet alleen voor nieuwbouwhuizen maar ook voor bestaande woningen die worden verbouwd of gerenoveerd. Het past in elk type woning of interieur doordat er honderden tinten beschikbaar zijn.

Een keur aan mogelijkheden
Vloeren van PVC bieden een ruime keuze aan vormen, maten, mogelijkheden en dessin voor het gehele interieur. Behalve de verschillende designs, kan de vloer eveneens een uitstraling van steen, metaal of hout hebben. Met hout haalt u bijvoorbeeld een warme sfeer in huis en met metaal een design uitstraling. Omdat een pvc vloerbedekking in diverse vormen te koop of te snijden is, is een dergelijke vloer uitermate geschikt voor aparte designvormen, blokpatronen of bijvoorbeeld als logo. Voor iedere sfeer en elke smaak is een geschikte pvc vloer verkrijgbaar.

Een PVC vloer laten leggen door een specialist
Bent u op zoek naar een vloer voor uw slaapkamer, keuken, woonkamer of badkamer? Overweegt u dan zeker eens de pvc vloer. U zult verrast zijn wat deze vloer u allemaal te bieden heeft. Vloeren van PVC hebben vandaag de dag al heel wat mensen gelukkig gemaakt. Wenst u meer informatie over pvc? Neemt u dan vrijblijvend contact op met vloerwereld.nl, de specialist op het gebied van (pvc)vloeren en stofferingen. Ze adviseren u graag!

Houten

Vloerverwarming in combinatie met PVC
Vloerverwarming biedt comfort, aangename warmte en is energiezuinig. Het is dan ook niet zo vreemd dat vloerverwarming bijzonder geliefd is. Deze vorm van verwarming die in de vloer wordt ingebouwd, werd al toegepast in de Romeinse tijd. Zij lieten de warme lucht, welke afkomstig was van een houtvuur, door een holle lege ruimte onder de vloer stromen Vloerverwarming betekent comfort. Het verspreidt de warmte op een gelijkmatige en aangename manier, precies in de ruimte waarin geleefd wordt. De warmte gaat niet, zoals bij de klassieke systemen, tegen het plafond hangen, maar verspreidt zich door de kamer.

Het vloeroppervlak blijft desgewenst vrij van radiatoren, want vloerverwarming kan goed dienen als hoofdverwarming. Vloerverwarming betekent eveneens besparen op de jaarlijkse energierekening. Dit komt omdat een verwarming onder de vloer al werkt bij een lage temperatuur. Stofverplaatsing wordt voorkomen door de grote spreiding onder het vloeroppervlak. Vloerverwarming werkt optimaal onder diverse vloerbedekkingen, zoals pvc en tegels.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *