Opening grote interieur-gallery in Amsterdam

Dit is een origineel bericht van Senso Vloeren

Senso, Nederland’s grootste fabrikant in gietvloeren, opent samen met
Marcel Wanders een grote interieur-gallery in de Jordaan.

Senso geeft op haar nieuwe locatie veelal seminars voor architecten en interieur
ontwerpers. Voor de particuliere klant is er uitgebreide bezichtiging en voorlichting over Senso’s verschillende gietvloer systemen. Daarnaast is er de grootste collectie van Moooi-meubels in Nederland te koop.

In de nieuwe gallery worden ook publieksactiviteiten georganiseerd. Onder andere de nieuwste design- en cultuurshows zullen er te zien zijn. Het wordt de creatieve huiskamer van Amsterdam, vol activiteiten. De opening is een onderdeel van het ambitieuze Amsterdamse beleid ‘Amsterdam Topstad’ dat de hoofdstad in Europa leidend moet maken op het gebied van creatief design.

Senso verhuist met deze nieuwe locatie van haar monumentale pand in Ouderkerk aan de Amstel naar het centrum van Amsterdam.

“Deze plek brengt ons dichter bij onze klanten, zowel architect als consument,” aldus David Bols, directeur van Senso. “Daarnaast is het niveau van deze showroom zeer hoog. Een gebouw van een dergelijke grootte midden in de Jordaan is uniek en het interieurontwerp door Marcel Wanders van topniveau.” De Senso en Moooi showroom beslaat ruim 1.000m2. Voor Senso is het inmiddels haar derde showroom in Nederland, met een vierde gepland midden dit jaar.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *