Laat uw huis keuren op inbraakpreventie door de slotenmakers uit Leiden!

Helaas wordt er nog steeds te veel ingebroken in Nederlandse woningen, ook in Leiden. U kunt het moeilijker maken voor inbrekers door de juiste inbraakpreventie toe te passen. Kies bijvoorbeeld voor veilig hang- en sluitwerk. Maar wat is veilig? Een slotenmaker kan het u vertellen door uw huis te keuren. Schakel daarom nu de slotenmakers uit Leiden in en laat uw huis keuren op inbraakpreventie.

Beveilig deuren en ramen

Hoe beter uw huis tegen inbraak beveiligd is, des te langer het duurt om binnen te komen en hoe eerder een inbreker stopt met zijn poging om uw huis in te komen. Dit is een goede manier van inbraakpreventie. U kunt uw deuren op allerlei manieren beveiligen. Denk bijvoorbeeld aan veiligheidssloten, een beveiligingsstrip, een ketting of haak om uw deur op een kier te houden en een bijzetslot. Voor het beveiligen van ramen zijn er diverse middelen beschikbaar zoals stangen, dievenklauwen en bijzetsloten.

Plaats hang- en sluitwerk met een SKG-keurmerk

Goedgekeurd hang- en sluitwerk is voorzien van een keurmerk, ofwel het SKG-keurmerk. Dit keurmerk geeft aan dat het hang- en sluitwerk getest is op sterkte en duurzaamheid. Het is altijd aan te raden om een slot te nemen met een SKG-keurmerk. Dit type slot ziet er goed uit en is veilig. Daarnaast zijn ze goedgekeurd door de Nationale Politiebond. Hoe meer sterren het slot met SKG-keurmerk heeft, hoe beter de inbraakpreventie is. Op het keurmerk staan 1, 2 of 3 sterren:

  • 1 ster: standaard inbraakwerend
  • 2 sterren: zwaar inbraakwerend
  • 3 sterren: extra zwaar inbraakwerend

Elektronische beveiliging

Wilt u de kans op inbraak nog kleiner maken? Dan is elektronische beveiliging een goede optie. U kunt kiezen uit alarmsystemen en camera’s. Inbrekers gaan vaak direct weg als ze een alarm horen. Ook kunt u camera’s rondom uw woning laten ophangen. Vaak als inbrekers een camera zien, doen ze niet eens een poging tot inbraak. Schakel altijd een professional in voor het aansluiten van uw beveiliggingsapparatuur. Dan bent u er zeker van dat alles goed is aangesloten en dat de beveiliging ook werkt!

Laat uw huis keuren op inbraakpreventie

Laat een slotenmaker uw hangwerk (zoals scharnieren) en sluitwerk (zoals sloten, haken en schuiven) goed controleren. Slotenmakers Leiden komt graag bij u langs om uw huis te keuren op inbraakpreventie. Deze professionals zijn u vakkundig en snel van dienst.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *